Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (2.89 secunde)
Cornel Nistorescu (foto) publica in cotidianul.ro articolul "Foloseste apararea circarului?", pe care il puteti citi in continuare. 'Demersul lui Traian Basescu de a apara Romania in fata acuzelor din Raportul Comisiei Europene mi se pare stimabil.
Cornel Mondea, fost prefect, in prezent retras din politica, ar fi fost una dintre variante, infirmata insa chiar de el.
Cornel Nistorescu (foto) publica in Cotidianul.ro articolul "Traian Basescu lucrat si de Ceausescu", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele organizatiei PSD Voluntari, Mihai Barbu, ii solicita prefectului judetului Ilfov, Dan Cornel Baranga, constatarea de drept a incetarii mandatului de primar al orasului Voluntari al lui Florentin Pandele.
La rubrica Cronica raului, din editie.ro, Cornel Nistorescu (foto) publica articolul "Legea hingherilor si Legea prostilor", pe care il puteti citi in continuare.
Contactat telefonic ieri-dimineata si intrebat cum este posibil ca unele firme se vanda produse in centrul Craiovei fara a utiliza case de marcat, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Cornel Corcoveanu, a declarat:
Potrivit unor surse din PDL, pentru functia de vicelider de grup pe domeniul comunicare candideaza Cezar Preda si Cristian Petrescu, vicelider pentru juridic - Carmen Axenie si Dointa Chircu, pentru vicelider pe domeniul economic - Marius Sorin Gondor, Nicusor Paduraru si Cornel Ghita, pentru functia de vicelider pe eveniment - Danut Liga si Dan-Radu Zatreanu.
Acum cateva saptamani, directorul siteului Cotidianul.ro, Cornel Nistorescu, a anuntat public, cu subiect si predicat, ca a incheiat un contract de exclusivitate cu Julian Assange, parintele Wikileaks, in urma careia siteul va difuza exclusiv materialele care tin de Romania.
Radu Cornel Andreica; propus de Liga pentru Aapararea Drepturilor Omului; Doinel Dinuica, Universitatea Spiru Haret; Virgil Melnic, Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie;
"A sosit vremea schimbarii" (autor Cornel Nistorescu). 'Schimbarea puterii este obligatorie si necesara, dar insuficienta. L-am citat pe Ion Iliescu, de regula socotit de multa lume ca fiind un "necitabil".
Senatorul PNL Cornel Popa a declarat joi, la Oradea, ca Uniunea Social Liberala pregateste un proiect de lege care sa previna mita electorala.
Coana Joitica ingroapa un proiect obligatoriu (Autor: Cornel Nistorescu) "Discutia despre desfiintarea sectoarelor din Bucuresti revine pe masura ce se apropie si termenul spoielii de referendum.
Cornel Nistorescu) Ultimele confesiuni prezidentiale (din ce in ce mai frecvente, aproape cu caracter de rubrica tv) au provocat acelasi balci ca si celelalte.
Daca este adevarat acest episod, Basescu trebuie sa dea niste explicatii, la fel si nenea asta, Cornel Ivanciuc (fost turnator la Securitate, ca si Carol Sebastian, alt esuat in Modrogan).
Cornel Nistorescu) Cat ne costa amintirile de student ale lui Traian Basescu? De ce aniversarea promotiei nu s-a desfasurat la Parlament sau la Cotroceni?
Ovidiu Cretu - Bistrita Cornel Briscaru - Targu Mures Iulian Badescu - Ploiesti Marius Oprescu - Slatina Florin Carciumaru - Targu Jiu Gheorghe Nichita - Iasi Paval Vasile - Vaslui Radu Mazare - Constanta Gabriel Ionascu - Slobozia Aurel Simionescu - Braila Constantin Boscodeala - Buzau Tudor Pendiuc - Pitesti Catalin Leonte - Brasov Oprisan Gabriel - Botosani Victor Dragusin - Alexandria Pesedistii vor mai avea candidati pentru primariile din Drobeta Turnu Severin, Resita, Miercurea Ciuc, Neamt si Targoviste.
Centura de ocolire a Clujului naste in continuare scandal Senatorii PSD din Cluj, Alexandru Cordos si Sorin Bota, precum si colegul lor de partid, deputatul Cornel Itu, au anuntat ca vor sesiza Curtea de Conturi in legatura cu lucrarile de la centura de ocolire a Clujului de pe ruta Valcele - Apahida.
Cornel Nistorescu) Intrebat de Alison Mutler (Associated Press) in legatura cu inchisorile secrete ale CIA din Romania, Traian Basescu a trantit un raspuns naucitor:
In schimb, deputatul liberal Nicolae Jolta a anuntat, luni 16 ianuarie, intr-o conferinta, ca a trecut la PDL, fara a dezvalui motivele care l-au determinat sa ia o astfel de hotarare, amintind doar ca decizia finala a luat-o dupa o discutie cu presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Luni, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca va pleca in cursul zilei in SUA, insotit de social-democratul Titus Corlatean si de liberalul Cornel Dobritoiu, care sunt responsabilii USL pe zona de Externe si de Aparare.
google-analytics.com